DELIGRIEK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1614 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij DeliGriek. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 22:06 Bestelling kwam KOUD en ROOD aan, ik zou een nieuwe bestelling krijgen en we zijn al anderhalfuur verder, dus het had geen zin meer want ben op werk. En thuisbezorgd wilt m’n geld niet teruggeven. In iedergeval, iedereens moeder.
2 dec 2022 om 21:39 Super lekker gegeten zoals altijd!
27 nov 2022 om 19:24 Bezorger heeft 4 keer gebeld, hij kon het niet vinden.
17 nov 2022 om 22:32 Amazing food
10 nov 2022 om 11:21 My favourite take away in Rotterdam. Very tasty food!
7 nov 2022 om 13:22 Kip was niet te eten, bestelling weggegooid. Ook geen salade of patat by gyros, erg gyros
6 nov 2022 om 18:48 Great food fast delivery and so polite and kind the person on the phone willing to do the best. Congratulations
5 nov 2022 om 18:02 Great quality fast delivery. Great job guys i will order again
4 nov 2022 om 22:23 Het vlees was lauw en de frietjes koud. Weet niet of dit aan het restaurant of de bezorging ligt maar het resultaat was teleurstellend.
1 nov 2022 om 9:37 Eten was goed, maar de bezorgtijd kan beter.
13 okt 2022 om 19:05 Helaas een misser voor ons maar heb het vermoeden dat dit meer aan de bezorging heeft gelegen. Het eten was serieus ijskoud. Het broodje was helemaal nat de sla en komkommer slap en gekookt. De patat zompig. Echt letterlijk na 1 hap weggegooid jammer
7 okt 2022 om 22:28 Bijna 2u gewacht voor dat we eten hebben gekregen. Niet normale!