DELIGRIEK

DELIGRIEK Heerlijk Grieks eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1588 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij DeliGriek. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 12:27 Typische Griekse smaken, verzorgd en snel. Ik ga zeker vaker bestellen!
28 jul 2022 om 12:40 Bagger. Frietjes zompig en vlees droog. Bovendien een klein rot beetje voor veel te veel geld.
24 jul 2022 om 0:52 Heel naar dat automatisch de "extra vlees" en "extra saus" opties aanstaan om even een paar euro op de menu prijs te gooien. Nog vervelender dat de porties "extra vlees" en "normaal" gewoon even groot zijn en in de zelfde bakjes zitten....
18 jul 2022 om 6:28 Extra grote portie pits kip besteld, deze was niet geleverd voor de kip maar geleverd voor de gyros. Smaakte verder prima.
13 jul 2022 om 14:35 Prima verzorgd en heerlijk gegeten. Patatfriet ondanks de warme dag goed heet en knapperig, dat alleen al is een vermelding waard! Drankjes apart en daardoor fijn koel.
10 jul 2022 om 22:03 Smaakt altijd heel goed . Ook heerlijk de zelfgemaakte patat .
10 jul 2022 om 9:53 Voor een pita vond ik het lang duren voor het klaar en bezorgd. Vind de prijzen ook wat te hoog voor wat je krijgt
7 jul 2022 om 13:06 Beste Gyros op de planeet.
1 jul 2022 om 15:28 The food from Deligriek is absolutely DELICIOUS. I had the pastitio and it was really tasty again.
30 jun 2022 om 19:47 Ik moest meer dan 1,5 uur wachten en toen kwam er nog een half uur aan bezorgtijd bij. Niet leuk met twee kleine kinderen. Ik heb de bestelling toen geannuleerd
26 jun 2022 om 14:51 Our order was on a Sunday, so we had to wait a bit, but it was tasty so the wait was worthwhile
17 jun 2022 om 21:18 Het eten was prima, alleen jammer dat er een haar in het eten zat, daardoor niet kunnen genieten.